Όροι Χρήσης

Το www.Paraskevasolives.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης των πρoϊόντων απο τους ελαιώνες της οικογένειας Παρασκευά, που βρίσκονται στης ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα www.Paraskevasolives.com, συνεπάγεται ότι αποδέχεστε τους όρους,ρητά και ανεπιφύλακτα.

1. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το www.Paraskevasolives.com, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος,κάθε φορά που το θεωρεί απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.
Οι πληροφορίες (γραφικά,φωτογραφίες,σχέδια,κείμενα κ.λ.π.) και οι υπηρεσίες που εμφανίζονται στο www.Paraskevasolives.com, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σ’αυτό, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Απαγορεύεται λοιπόν οποιαδήποτε αντιγραφή, διάδοση, αναπαραγωγή, μεταποίηση μέρους ή του συνόλου αυτών από τους επισκέπτες, χρήστες ή συνεργάτες του, για οποιαδήποτε άλλο λόγο πέρα από την προσωπική χρήση.Τυχόν αντιγραφή, διάδοση, αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτιση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου, με οποιαδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειάς της.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Paraskevasolives.com, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνής νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.Paraskevasolives.com και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής,είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών στοιχείων.(π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, σταθερό ή κινητό τηλέφωνο κ.λ.π.).
Το Paraskevasolives για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, λαμβάνει τις πιο προηγμένες μεθόδους και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Προσωπικά δεδομένα που μπορεί να δηλώσετε οπουδήποτε στις σελίδες του www.Paraskevasolives.com, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την πιθανή μεταξύ μας συναλλακτική σχέση και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν, να αποκαλυφθούν ή να δημοσιοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο, στις αρμόδιες και μόνο αρχές.

3. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΩΝ

Το www.Paraskevasolives.com,έχει πάντα την καλύτερη διάθεση και προσπαθεί να σας παρέχει τις υψηλότερες υπηρεσίες ποιότητας. Σε περιπτώσεις όμως μη διαθεσιμότητας κάποιων προ’ι’όντων,ουδεμία ευθύνη φέρει, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα και οτιδήποτε άλλες λεπτομέρειες είναι απαραίτητες ώστε να ξεκινήσουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν για κάποιο λόγο αλλάξατε γνώμη, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2265-029820. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει τιμολογηθεί-εκτελεστεί, θα ακυρωθεί. Σε αντίθετη περίπτωση,δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

5. ΑΛΛΑΓΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΩΝ

Πριν απ’όλα θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συννενόηση με το κατάστημα στο 2265-029820
Αλλαγές,επιστροφές και αντικατάσταση προ’ι’όντων,γίνεται στις κάτωθι περιπτώσεις:

α) Σε κάθε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη,μπορείτε να αντικαταστήσετε κάτι που αγοράσατε, με κάποιο άλλο προϊόν,ίσης ή μεγαλύτερης αξίας,εντός 10 ημερών,εφόσον αυτό βρίσκετε στη συσκευασία του, είναι σε άριστη κατάσταση όπως σας παραδόθηκε. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

β) Στην περίπτωση που υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν, εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης, σας το αντικαθιστούμε με δικά μας έξοδα, σε χρόνο αντίστοιχο της διαθεσιμότητάς του και εφόσον το παραλάβουμε και διαπιστωθεί η ελαττωματικότητά του.

γ) Στην περίπτωση που από λάθος δικό μας, σας παραδόθηκαν άλλα προ’ι’όντα,τελείως διαφορετικά από αυτά που είχατε παραγγείλει με δικά μας έξοδα και κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης.

6. ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που λόγω απουσίας σας δεν παραλάβατε την παραγγελία σας και σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν αναζητήσατε το δέμα και επέστρεψε σε μας, χρεώνεστε τα έξοδα επιστροφής.

7. ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η αποστολές για παραγγελίες λιανικής γίνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και φθάνουν στην πόρτα σας με courier, μέσα σε 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Παρακαλώ σημειώστε ότι σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές θα πρέπει να παραλάβετε εσείς το δέμα διότι ενδέχεται να μην υπάρχει δίκτυο ή ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή αν και εφόσον επιλέξετε άλλη εταιρεία courier.
– Αποστολές εντός Αττικής μέχρι την πόρτα σας είναι 1,40 € +φπα με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.
Κάθε επιπλέον κιλό, μετα τα 2 κιλά έχει επιβάρυνση 0,5 € +φπα
– Αποστολές εκτός Αττικής μέχρι την πόρτα σας είναι 1,80 € +φπα με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.
Κάθε επιπλέον κιλό, μετα τα 2 κιλά έχει επιβάρυνση 1 € +φπα
– Αν κατοικείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, γιατί ενδέχεται να έχετε επιπλέον χρεώσεις για την παραλαβή σας.

Με την λήψη της παραγγελίας σας ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και να συννενοηθούμε τον τρόπο της αποστολής του πακέτου σας.
Παραγγελίες χονδρικής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με το αντίστοιχο πρακτορείο και δική σας χρέωση.

8. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Μέσω της αναγνωρισμένης υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών Πειραιώς η οποία εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές σας με την πιστωτική σας κάρτα, ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ηλεκτρονική σελίδα της Πειραιώς. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας.
β) Με κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

– Πειραιώς IBAN GR 88 0171 2940 0062 9401 0099 841 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
– Εθνική IBAN GR 5301 1031 200000 312 743 97095 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
– Eurobank IBAN GR 6202601870000090200377390 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΗΛΙΑ-ΜΑΡΙΝΑ

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με email ή τηλεφωνήστε μας στο 2265-029820 και θα σας στείλουμε την παραγγελία.