Χειροποίητα Φυσικά Σαπούνια με 100% Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο

 

Φυσικό σαπούνι απο Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο

Τα σαπούνια που σας προσφέρουμε είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με την παραδοσιακή ψυχρή μέθοδο. Η ωρίμανση τους γίνεται τουλάχιστον 1,5 με 2 μήνες. Το φυσικό ελαιόλαδο από τα οποία είναι φτιαγμένα προστατεύουν την επιδερμίδα και της χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και φρεσκάδα.

Λεβάντα

Η επίδραση της Λεβάντα είναι διπλή. Μπορεί να χαλαρώσει και ηρεμήσει το σώμα και το πνεύμα , καθώς αποβάλει τον άγχος και την υπερένταση, ενώ συνεισφέρει στην περιποίηση ήπιων δερματολογικών παθήσεων. Το σαπούνι Λεβάντας και Ελαιόλαδου είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Δεντρολίβανο

Το δεντρολίβανο έχει δροσιστικές, αναζωογονητικές όσο και καθαριστικές ιδιότητες. Βοηθάει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης καθώς και στην αντιμετώπιση φλεγμονών, μολυσμένων πληγών, αρθρώσεων αλλά και στην τριχόπτωση.

Μαστίχα

Μαστίχα για δέρμα σαν βελούδο. Κατάλληλο για την ακμή. Η μαστίχα έχει επουλωτικές αλλά και αναπλαστικές ιδιότητες. Έχει επίσης αντιγηρραντική, αντιβακτηριακή αλλά και αντιμικροβιακή δράση.

Φυσικό

Το φυσικό σαπούνι μας όπως και τα υπόλοιπα σαπούνια μας είναι φτιαγμένο από ελαιόλαδο. Τα οφέλη του είναι μεγάλα καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε. Ενυδατώνει το δέρμα δεν δημιουργεί ξηρότητα και έχει πλούσια αντιφλεγμονώδη δράση.

Αγορά Χειροποίητων Φυσικών Σαπουνιών